Diensten

Wat doen we?

De diensten van Mobina ondersteunen het management van industriële en logistieke bedrijven bij hun vraagstukken omtrent het verbeteren van proces, organisatie en IT en data. We realiseren concrete, bedrijfsbrede verbeteringen met behulp van snelle analyses en meetbare resultaten, waarbij je betaalt voor resultaat.   

Bij Mobina zien wij de samenhang van proces, organisatie, IT en data als onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is onze missie om deze vier componenten als geheel naar een volgend niveau te brengen bij jouw organisatie.  

Diensten Mobina René Marlène

Hoe doen we dat? 

Wij benaderen we jouw vraagstuk altijd vanuit business perspectief. Bij Mobina staan jouw organisatie én de manier waarop de verbeteringen bijdragen aan de doelen en mogelijkheden van jouw bedrijf centraal. Wij hebben een uitgebreid portfolio van diensten, maar niet elke klant heeft alles nodig. Samen met het management onderzoeken wij welke diensten nodig zijn om het doel te behalen. Voor elke klant leveren wij dus maatwerk. En betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.  

Je betaalt voor resultaat

Wat houdt dat in? Bij Mobina zijn we bereid om – als ondernemers voor ondernemers – risico’s te delen. Daarom vinden wij transparantie en realistische commerciële voorwaarden belangrijk. Als klant van Mobina kom je dus nooit voor onverwachte kosten te staan.  

Operational Excellence expertises Mobina diensten
Digitalisering shopfloor case studies ERP-leverancier

Waarom kiezen voor Mobina? 

Wat Mobina sterk maakt is onze kennis van de industrie, onze innovatieve manier van werken en ons portfolio van diensten. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en expertise, hierdoor weten wij wat er speelt bij klanten in de industrie en kunnen we ons verplaatsen in het probleem.  Onze consultants hebben dan ook de juiste competenties om – samen met het management – de vertaalslag te maken van probleem naar oplossing. En dit met een snelle doorlooptijd.

Onze diensten

Koen Blok

Contacteer Koen voor meer informatie

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?