IT services

Mobina IT services

Bedrijven in de handel en industrie bevinden zich midden in economische turbulentie. Zelfs midden in deze periode zie je de noodzaak om verbeteringen door te voeren in je data en IT-systemen. Om je business optimaal te ondersteunen, de juiste stuurinformatie te hebben voor relevante beslissingen, om je medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken en voor een toekomstbestendig IT-landschap.  

Je zit niet te wachten op grote projecten met grote budgetten en een wildgroei aan applicaties of analyses. Je bent op zoek naar snelle, praktische en kosteneffectieve oplossingen waarmee je direct aan de slag kan. En waar je zoveel mogelijk gebruikt kunt maken van de IT-systemen die je al hebt.   

Mobina is de partner die jouw business begrijpt. Door onze jarenlange ervaring in de handel en industrie kennen we de processen en systemen als geen ander. De experts van Mobina hebben dan ook de unieke competentie om business en IT met elkaar te verbinden. Wij werken onafhankelijk en altijd vanuit het perspectief van jouw business. En wij vertalen dat naar praktische IT-oplossingen, met maximale toegevoegde waarde én keuzes die toekomstbestendig zijn. 

 

Mobina 
Jouw partner van adviseren naar realiseren 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Business & IT architectuur

Business & IT-architectuur 

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste applicaties inzet en goed laat samenwerken, zonder dat je die wildgroei van applicaties krijgt mét de bijbehorende hoge operationele kosten? Hoe kun je doorbouwen op wat je al hebt en zonder grote nieuwe investeringen de processen efficiënter laten verlopen? Ontwikkel een goede business & IT-architectuur! 

Data analytics IT services

Data analytics

Hoe krijg je het juiste inzicht in jouw processen, markten, performance en resultaten? Hoe kun je met verkregen inzichten sturen, veranderen of verbeteren; daar waar zich de meeste toegevoegde waarde bevindt? Hoe kun je beter acteren richting de markt? Ga aan de slag met data analytics! 

Low-code IT services

Low-code

Heeft jouw bedrijf geen grote budgetten of behoefte aan grote projecten, maar wil je wel operationele verbeteringen doorvoeren? Willen jullie doorbouwen op bestaande applicaties in plaats van dure implementatietrajecten? Ben je op zoek naar een praktische oplossing? Dan zijn low-code applicaties een uitkomst. 

Wil jij meer uit je data en IT-systemen halen, maar weet je niet welk van de drie bovengenoemde IT services je moet hebben? Of heb je andere behoeftes op het snijvlak van business en IT? Wij denken uiteraard graag met je mee voor een gratis en vrijblijvend advies op maat en een kop koffie.

Marlène Verburg-Hol

Contacteer Marlène voor meer informatie

Meer uit je data en IT-systemen halen?