Business & IT architectuur

Business & IT architectuur

Naar een toekomstbestendig IT-landschap

Bedrijven in de handel en industrie bevinden zich midden in economische turbulentie. Ook wordt het IT-landschap steeds maar complexer. Toch zie jij de noodzaak om verbeteringen door te voeren in de IT-systemen van het bedrijf. Je wilt immers een toekomstbestendig IT-landschap dat de business optimaal kan ondersteunen.

De veranderingen in het IT-landschap hebben verschillende oorzaken. Denk hierbij aan de transitie naar cloud, andere manieren van integraties van systemen, minder maatwerk en andere prijsmodellen. Tevens lijkt er een wildgroei aan kleinere applicaties te ontstaan. Bovendien nemen de risico’s op het gebied van privacy en veiligheid toe.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste applicaties inzet en goed laat samenwerken, zonder dat je die wildgroei van applicaties krijgt mét de bijbehorende hoge operationele kosten? Hoe kun je doorbouwen op wat je al hebt en zonder grote nieuwe investeringen de processen efficiënter laten verlopen? Ontwikkel een goede business & IT-architectuur!

Een business & IT architectuur van Mobina

Met een goede business & IT-architectuur kun je in kaart brengen welke applicaties je allemaal hebt en hoe die samenhangen met je processen en organisatie. Het geeft je een basis om verbeteringen door te voeren, juist daar waar de business value zit. Deze business & IT-architectuur zorgt ervoor dat je de volgende vragen kunt beantwoorden:

  • Waar zit het laaghangende fruit?
  • Is mijn IT-landschap toekomstbestendig?
  • Zit er een mismatch tussen mijn processen, organisatie en IT-systemen?
  • Welke interfaces of integraties heb ik nodig?
  • Welke technologie moet ik selecteren voor het uitwisselen van informatie?
Business & IT architectuur IT services

Waarom kiezen voor een business & IT architectuur van Mobina?

Jij vindt het belangrijk dat je binnen het beschikbare budget, snel en slagvaardig noodzakelijke verbeteringen kan doorvoeren. Je bent op zoek naar ‘quick wins’, efficiënte IT-oplossingen én een partner die jouw business begrijpt.  Mobina is die partner, omdat we de unieke competentie hebben om business en IT met elkaar te verbinden.

Met Mobina aan jouw zijde kun je erop vertrouwen dat veranderingen in je IT-landschap snel en kosteneffectief worden doorgevoerd. 

Wij hebben zowel de technische expertise in huis, als jarenlange business ervaring in handel en industrie. De experts van Mobina kennen het samenspel van business en IT dus als geen ander.  

 Wij 'staan aan jouw kant'; wij zijn onafhankelijk en werken altijd vanuit het perspectief van jouw business.

Wat levert dat jou als klant op?

Business & IT architectuur

Op naar een toekomstbestendig IT-landschap?