Low-code

Low-code in de handel en industrie

De voordelen van low-code applicaties voor jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf geen grote budgetten of behoefte aan grote projecten, maar wil je wel operationele verbeteringen doorvoeren? Willen jullie doorbouwen op bestaande applicaties in plaats van dure implementatietrajecten? Ben je op zoek naar een praktische oplossing? Dan zijn low-code applicaties een uitkomst.

Low-code applicaties zijn applicaties die sneller en goedkoper ontwikkeld kunnen worden dan maatwerk IT-oplossingen. Het geeft je de mogelijkheid om met relatief kleine investeringen ervoor te zorgen dat je medewerkers efficiënter kunnen werken en makkelijker informatie kunnen uitwisselen met klanten en leveranciers. Met low-code applicaties kun je meer uit bestaande systemen te halen. Het is de flexibele, schaalbare en kosteneffectieve schil boven op de bestaande systemen in je IT-landschap.

Daarnaast heb je voor low-code applicaties geen programmeurs nodig. Hierdoor kun je eenvoudig mensen uit je organisatie opleiden, betrekken en laten meedenken. Daarnaast kun je de applicaties makkelijker zelf onderhouden, waardoor je geen dure contracten hebt met je IT-leverancier.

Wat kan Mobina jouw bedrijf bieden?

De experts van Mobina kunnen snel identificeren of en waar low-code direct toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kan leveren. Want dankzij onze uitgebreide ervaring in de industrie en handel kennen we de processen en IT-systemen door en door.  Bovendien kijken wij bij Mobina altijd naar de business value, we adviseren en realiseren alleen oplossingen die waarde leveren voor jouw bedrijf.

De IT-consultants van Mobina kennen het PowerPlatform van Microsoft goed en kunnen door PowerApps en PowerAutomate te combineren snel en met maximale toegevoegde waarde de low-code applicaties realiseren.  Is er behoefte aan een interface met een ander systeem? Dan kan dat low-code met Zapier worden gerealiseerd.

Senior mensen overleggen

De Mobina-methode voor succesvolle low-code applicaties

Mobina werkt op een agile methode, wij gaan wendbaar en flexibel te werk. Met deze manier van werken kunnen wij veel sneller en effectiever inspelen op veranderingen.

Je krijgt vanuit Mobina een eigen ‘product owner’ aangewezen, die jouw contactpersoon blijft voor het hele traject van ontwikkelen van de low-code applicaties. De product owner bewaakt de prioriteiten en zorgt ervoor dat de nieuwste functionaliteit in gebruik kan worden genomen in de organisatie. Hij of zij kan de vertaalslag maken tussen de IT-consultants van Mobina en jouw wensen en eisen voor het bedrijf. 

Door met tweewekelijkse ‘sprints’ te werken kunnen we snel en adaptief inspelen op de recente ontwikkelingen en daar waar de grootste behoefte ligt.  Per twee weken bepaal je gezamenlijk met de product owner wat we in die zogeheten sprint willen realiseren. Aan het eind van de twee weken heb je een resultaat dat je meteen in gebruik kunt nemen. Vanuit Mobina zorgen we dat jouw mensen worden getraind in de oplossing en dat het goed wordt getest. 

Van tevoren spreken we het budget per sprint af. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent.

Kort samengevat

Waar kan low-code jou mee helpen?

Waarom Mobina?

Wij leveren snelle, praktische en kosteneffectieve oplossingen waarmee je direct aan de slag kan. Dat is waar Mobina voor staat. Mobina is jouw partner voor het adviseren over en realiseren van low-code applicaties.

Relevante blogs

Low-code applicaties

Low-code applicaties: het alternatief voor maatwerk

Hoe zorg je er dat jouw mensen hun werk optimaal kunnen blijven uitvoeren met standaardsoftware en dat je niet verdwaald in losse spreadsheets? De oplossing: een gezonde mix van standaard business applicaties en low-code applicaties. Het flexibele, schaalbare en kosteneffectieve alternatief voor maatwerk.

Hulp nodig bij het realiseren van low-code appplicaties?