Meet Mobina

Bij Mobina geloven we in de potentie van jouw bedrijf. Een bedrijf dat voorop wil lopen en toekomstbestendig wil blijven. Daarom zetten wij ons in om organisaties en alle mensen in de organisatie te inspireren, te motiveren en op weg te helpen naar een competitief en toekomstbestendig bedrijf. Het is onze missie om de processen, data en IT van jouw bedrijf te verbeteren. Met Mobina aan jouw zijde kun je erop vertrouwen dat veranderingen snel en kosteneffectief worden doorgevoerd.   

Met ons Mobina kernteam en ons uitgebreide associate netwerk helpen wij bedrijven met wat zij nodig hebben. Daarnaast zetten wij ook interim professionals in om jouw bedrijf te helpen de juiste stappen te zetten. Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we helpen met diverse vraagstukken op het gebied van Business consultancy, IT services en projectmanagement. Onze sterke combinatie van expertise in handel en industrie met onze digitale aanpak maakt Mobina uniek.  

Meet Mobina.
Jouw partner van adviseren naar realiseren

Klik hier voor een selectie van onze professionals. 

Bij Mobina zetten wij ons in om organisaties en alle mensen in de organisatie, te inspireren, te motiveren en te ondersteunen op hun pad naar een competitief en toekomstbestendig bedrijf.

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?

Of het nou gaat om grote of kleine stappen, graag kijken we samen naar wat het beste is voor jouw bedrijf. 

“De samenwerking met Mobina heeft bij Schmits geleid tot goed onderbouwde keuzes rondom onze ERP-upgrade, waarbij bijbehorende organisatorische processen ook direct zijn gestroomlijnd.”

Bram de Vries
Manager Marketing & Operations, Schmits Chemical Solutions

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?