Meet Mobina

Meet Mobina. Bij Mobina geloven we in de potentie van jouw organisatie. Ieder bedrijf kan competitief en toekomstbestendig zijn. Daarom zetten wij ons in om organisaties en alle mensen in de organisatie, te inspireren, te motiveren en te ondersteunen op hun pad naar een competitief en toekomstbestendig bedrijf. 

Het is onze wens om jouw organisatie zo te transformeren dat je er nog lang de vruchten van plukt. Met ons Mobina kernteam en ons uitgebreide associate netwerk helpen we bedrijven met wat zij nodig hebben. Onze ervaren business consultants kunnen jouw organisatie ondersteunen bij grote transformaties, maar ook met het optimaliseren van proces, organisatie en IT in kleine stappen. Daarnaast zetten wij ook interim professionals in om jouw bedrijf te helpen de juiste stappen te zetten.

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we helpen met jouw vraagstukken, zeker op het gebied van ERP, Digitale transformatie, Supply chain management en Operational Excellence. Door onze eigen sterk gedigitaliseerde aanpak, kunnen we dit ook nog eens efficiënter en effectiever naar – alle onderdelen van – de organisatie brengen. Want onze sterke combinatie van expertise en digitale aanpak maakt Mobina uniek.

Meet Mobina.
Mastering Complexity.

 

Klik hier voor een selectie van onze professionals. 

Bij Mobina zetten wij ons in om organisaties en alle mensen in de organisatie, te inspireren, te motiveren en te ondersteunen op hun pad naar een competitief en toekomstbestendig bedrijf.

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?

Of het nou gaat om grote of kleine stappen, graag kijken we samen naar wat het beste is voor jouw bedrijf. 

“De samenwerking met Mobina heeft bij Schmits geleid tot goed onderbouwde keuzes rondom onze ERP-upgrade, waarbij bijbehorende organisatorische processen ook direct zijn gestroomlijnd.”

Bram de Vries
Manager Marketing & Operations, Schmits Chemical Solutions

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?