Mobina neemt deel in nieuwe community Garden of Kairos

De missie van Garden of Kairos is het boosten van de maakindustrie in Oost-Nederland, net als van Mobina! Daarom is Mobina blij deel te mogen uitmaken van deze nieuwe innovatieve community. Transformatieprocessen zijn vaak complex en brengen veel risico’s met zich mee. Het realiseren van digitale transformatie, of een business transformatie, is een hierbij uitdaging van formaat voor (het management) van veel ondernemingen. De succesverhalen zijn nog beperkt.

Samen met toonaangevende industriespelers, dienstverleners en kennisinstellingen zetten we ons binnen de Garden of Kairos in om de industrie succesvol te helpen transformeren. Voor meer informatie over de Garden of Kairos, lees dan het bijgevoegde persbericht of neem contact op met Peter van Bart (p.vanbart@gardenofkairos.com) of Martin Arens (m.arens@gardenofkairos.com).

Mobina houdt zich binnen de Garden of Kairos vooral bezig met het ondersteunen van het (top) management bij het digitaal transformeren van hun organisatie. Hoe kan je als manager praktisch invulling geven aan het grote concept digitale transformatie? Door te leren van kennis en ervaring van industriële bedrijven, kennispartners en dienstverleners vormen we praktische aanpakken en richtlijnen om digitale transformatie naar de hele organisatie te brengen.

Garden of Kairos