Projectmanagement

Projectmanagement bij Mobina

 Je wilt binnen je bedrijf snel, slagvaardig en kosteneffectief noodzakelijke verbeteringen doorvoeren. En je zoekt iemand die jou daarbij kan begeleiden. Een onafhankelijke partner, die jou de weg kan wijzen naar snelle, werkzame oplossingen én toekomstperspectief kan bieden.

Mobina’s projectmanagers ondersteunen bedrijven in de handel en industrie bij het aansturen van projecten op het snijvlak van processen, organisatie en IT. Of het nu gaat om ERP, PDM- of CRM-implementaties, projecten voor logistiek herontwerp of het houden van audits of reviews. Onze ervaren projectmanagers helpen jou graag.

 

Mobina
Jouw partner, van adviseren naar realiseren 

De projectmanagement-aanpak van Mobina

Mobina beschouwt projectmanagement als een echt vak. Onze projectmanagers opereren vanuit de klantzijde waarbij zij de belangen van de klant behartigen, ook bij andere partijen. Bij Mobina staat jouw organisatie altijd centraal. Wij nemen onze jarenlange ervaring en kennis mee, zodat wij het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden. Met ons enthousiasme gaan wij als een frisse wind door jouw organisatie om concrete verbeteringen te helpen realiseren.

Een Mobina projectmanager zorgt ervoor dat op tijd en binnen het budget aan de kwaliteitseisen en doelstellingen van het project voldaan wordt.  De projectmanager houdt daarom een project van begin tot eind onder controle door te zorgen dat initiatieven en doelen strategisch op elkaar afgestemd zijn, het project de steun van alle betrokkenen heeft en iedereen op dezelfde lijn zit. Afhankelijk van de wensen van de klant hanteert de projectmanager een passende aanpak, bijvoorbeeld Agile, Waterval of Prince 2.  

Onze projectmanagers sturen niet alleen op kwaliteit, budget en tijd, maar hebben daarbij ook aandacht voor het menselijke ‘change’ component. Omdat ze inhoudelijk begrijpen wat er in jouw projecten gebeurt, kunnen onze projectmanagers adequaat sturen en gefocust blijven op de kritische fasen en stappen. 

Projecten waar wij projectmanagers leveren zijn o.a.:

  • ERP-implementaties (zoals SAP, Infor, Oracle, D365 F&O, Business Central en verschillende kleine pakketten), 
  • Logistiek herontwerp van productiebedrijven,
  • CRM-implementaties
  • PDM-/PLM-implementaties,
  • Het houden van project audits of reviews.

Waarom kiezen voor Mobina?

Net als bij de andere diensten van Mobina wordt er altijd geopereerd vanuit een business case, die de zakelijke rechtvaardiging vertegenwoordigt voor het doen van de investering. Bij Mobina staan jouw organisatie én de manier waarop de verbeteringen bijdragen aan de doelen en mogelijkheden van jouw bedrijf centraal.

Mobina’s projectmanagers opereren vanuit de klantzijde, waarbij zij de belangen van de klant behartigen bij andere partijen zoals (grote) system-integrators of softwareleveranciers. Een krachtige Mobina projectmanager met businessperspectief aan de klantzijde zorgt voor een optimale samenwerking en het beste resultaat met de IT-partner.

Uiteraard beschikken onze projectmanagers over belangrijke kernkwaliteiten, zoals: goed luisteren, organisatievermogen, pro-actief handelen, effectieve communicatieve vaardigheden, gericht delegeren van taken en verantwoordelijkheden, anticiperen op problemen en natuurlijk flexibiliteit en stressbestendigheid.  Maar met name springen bij Mobina’s projectmanagers de volgende eigenschappen in het oog:

  • Aandacht voor de grote lijn en tevens detailgericht,
  • Het vermogen om zowel met de werkvloer als met (top) management te communiceren.

Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager? Of wil je graag meer horen over onze referenties? Wij denken uiteraard graag gratis en vrijblijvend met je mee. 

Marc Droste professionals Mobina

Contacteer Marc voor meer informatie

Echte stappen maken met jouw project?