Koen Blok

Sales Representative

Achtergrond

Sinds 1983 is Koen werkzaam in de ICT/Consulting sector. Koen heeft een zeer groot netwerk binnen de Industrie. Niet toevallig, precies de doelgroep van Mobina. Binnen deze sector zijn Koens loopbaan en ervaring heel divers. Van werken voor een Amerikaanse hardware fabrikant, het verkopen van financiële software op mainframes, werken bij Cap Volmac Industrie, BU Metaal, Elektro & Manufacturing tot het oprichten van een eigen bedrijf. Altijd in een commerciële rol. “Mijn eigen bedrijf had als kerntaak het introduceren van mijn opdrachtgevers in mijn netwerk”, zegt Koen. “Met als uitgangspunt; de juiste mensen bij elkaar brengen, met het juiste verhaal en op het juiste moment.”

Hij wordt niet voor niets ‘Aan Tafel Brenger’ genoemd. De rol van Koen binnen Mobina is uiteraard weer een commerciële. “Mijn opdracht is om Mobina te introduceren in mijn netwerk en onze dienstverlening te matchen met de vraag van de klant.” Wat hem kenmerkt in zijn werk; zijn vasthoudendheid, creatief meedenken, conceptueel sterk, klantgerichtheid en kwaliteit. “Lean denken doe ik al mijn hele werkzame leven,” zegt Koen. “Het kan toch allemaal niet zo ingewikkeld zijn, als veel mensen denken dat het is.”

“Het hele leven draait om relaties”

Passie

Koens passie is zijn (net-)werk. “In 2001 heb ik al een soort LinkedIn geïntroduceerd bij Capgemini: Wie kent Wie? Vanwege het denken in netwerken ben ik uiteraard zeer actief op LinkedIn”, vertelt Koen.

Naast zijn werk heeft Koen nog veel meer passies. Eén daarvan is taal. Hij spreekt naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits. Hij is liefhebber van cabaret en toneel. En van muziek, variërend van Blues tot Rock, Country en ‘oude’ Jazz. Bovendien is hij sportief. Hij fietst, wandelt en probeert zoveel mogelijk dagen van de week zijn 9900 stappen te halen.

Contacteer Koen

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Koen voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?