Marc Droste

Principal consultant

Marc Droste Mobina

Achtergrond

Marc heeft vele jaren ervaring met business transformaties op verschillende onderwerpenMarc heeft Bestuurlijke Informatiekunde in Nijmegen gestudeerd. Daarna is hij bij EY aan de slag gegaan waar hij managing consultant is gewordenHij heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan in grote internationale programmavoor ERP en Supply Chain Management in de rol van management consultant, project- of programmamanager. In totaal heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in transformatieprojecten, o.a. op het gebied van operational excellence en het herdefiniëren van logistieke concepten. De afgelopen jaren heeft hij ook een aantal interim rollen als product owner vervuld.  

 Het is niet moeilijk om iets te leren kennen; wat moeilijk is, is te weten hoe men die kennis kan gebruiken. (Han Fei, Chinese filosoof) 

Zijn rol binnen Mobina

Marc is al vanaf het begin betrokken bij Mobina. Oorspronkelijk als kennispartner vanuit zijn uitgebreide ervaring in de industrie, maar inmiddels is hij verantwoordelijk voor het inrichten en uitbreiden van de professionele services van Mobina. Zijn drijfveer is het echt vooruit helpen van klanten. Beginnende bij het ontwerpen van oplossingen, maar deze vervolgens ook implementeren. Dit zowel aan de organisatorische kant, als aan de proces- of IT-kant. Hij doet dit door zichzelf te verplaatsen in de gedachtewereld van de klant en goede communicatie met zowel het management als de werkvloer. Marc is altijd bezig met zichzelf te blijven ontwikkelen en hij staat altijd open voor nieuwe ideeën. Hij hecht veel waarde aan transparantie en eerlijkheid, vanuit beide kanten.  

Contacteer Marc

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Marc voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?