Paul-Peter Lambooij

Principal Consultant

Paul-Peter Lambooij professionals Mobina

Achtergrond

Paul-Peter is een ervaren project/programmamanager op het snijvlak van organisatie, bedrijfsprocessen en ICT. Hij heeft tijdens zijn carrière veel kennis en ruime ervaring opgedaan met bedrijfsprocessen, informatievoorziening en vele standaard ICT-oplossingen in diverse branches en organisaties. Zoals (cloud) ERP-, CRM-, eHRM– en branche specifieke oplossingenDe laatste 15 jaar richt hij zich op de sectoren Zorg (Cure en Care), Telecom en Overheid. Hierin heeft hij een bewezen trackrecord. Daarvoor was hij werkzaam voor ERP-leveranciers en consultancybureaus. 

Naast zijn werk is hij een gepassioneerd amateur kok en mountainbiker en spreekt hij een aardig woordje Spaans. Als vrijwilliger adviseert hij het college van B&W en de gemeenteraad in zijn woonplaats Oosterhout over vraagstukken en beleid in het sociaal domein. Tevens is hij maatje van een visueel beperkte man.  

Zijn rol binnen Mobina

Binnen Mobina is Paul-Peter de trekker van de dienstverlening van Mobina voor de Healthcare. Zijn belangrijkste drijfveer is het realiseren van veranderingen m.b.v. ICT (digitale transformaties), die een fundamentele, duurzame en waardevolle bijdrage leveren aan organisaties. Mensen met wie hij heeft samengewerkt zien hem  als een ‘denkende doener’, die op basis van een goed doordachte visie en vooraf opgezet plan resultaten boekt en doorbraken realiseert.  Hij werkt intensief samen met betrokkenen van binnen en buiten de organisatie en is in staat om medewerkers uit verschillende disciplines en met verschillende achtergronden samen te brengen om te komen tot vernieuwende oplossingen. Hij is proactief, heeft overzicht, brengstructuur aan en creëert focus en rust in een (project)team. Daarnaast is hij een aanpakker en zeer resultaatgericht. 

Contacteer Paul-Peter

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Paul-Peter voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?