René Hol

CEO & Principal consultant

René Hol

Achtergrond

René heeft een passie voor de industrie, en dat is altijd zo geweest. Het begon met zijn studie werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente. Na zijn studie is hij al snel bij EY aan de slag gegaan en hier heeft hij ook zijn Master of Management Consultancy behaald. Bij EY was hij partner. Hij was verantwoordelijk voor de IT-praktijk voor de industrie. Hij heeft complexe business transformaties en gestandaardiseerde IT-oplossing gerealiseerd bij wereldwijd toonaangevende bedrijven. Vanuit zijn passie voor de industrie ziet hij nu alle mogelijkheden van de digitale transformatie voor deze sector. Hij gebruikt al zijn kennis en ervaring om industriële bedrijven hiermee toekomstbestendig en competitief te maken 

Renés grote hobby is spoorwegen. Dus mocht je een kantoor hebben dicht bij een station, dan komt René extra graag langs voor een kop koffie.  

Zijn rol binnen Mobina

René is een van de oprichters en algemeen directeur van Mobina. Voornamelijk onze oplossingen voor de industrie staan hem nauw aan het hart. Hij heeft dan ook een centrale rol bij een van onze belangrijkste cliënten en heeft een sleutelrol in het opbouwen van onze kennismodellen en ontwikkelen van de juiste services voor onze klanten. Een sterke klantfocus staat centraal in zijn aanpak. Het begint met luisteren en uitdagen en niet om onze kennis op te dringen. Door zijn uitgebreide ervaring als management consultant weet hij de complexiteit van veel onderwerpen te vertalen naar relevante en behapbare informatie bij de klant. Het liefst werkt hij aan grootschalige veranderingen in de business met een fors portie IT. Door zijn sterke conceptuele vermogen kan hij bij deze projecten business en IT op elkaar afstemmen. Digitale transformatie, ERP en Supply Chain Management interesseren hem dan ook zeer.

Contacteer René

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat René voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?