Teun Metz

Process Consultant

Teun Metz

Achtergrond

Teun Metz is masterstudent Business Information Technology aan de universiteit Twente. Door zijn interesse in bedrijven en startups, spreekt deze studie hem enorm aan. Daarnaast vindt hij de IT infrastructuur, die bedrijven laat draaien, erg boeiend. Hij vindt het leuk om te weten hoe die software en technologie werken op een high level.

Naast zijn interesse in bedrijven en IT is Teun als ZZP’er actief met het maken van animatiefilmpjes. Zo kan hij een goed verhaal, met een mooie animatievideo nog beter maken. Bij dit werk komt ook een stuk consultancy aan bod, een rol die Teun goed past.

“Ik haal er veel energie uit om anderen verder te helpen en te adviseren. Het delen van informatie en kennis is uiteindelijk de kern van al mijn passies.”

Zijn rol binnen Mobina

Teun’s achtergrond en interesses sluiten mooi aan bij zijn rol als Process Consultant binnen Mobina. Als Consultant helpt hij klanten met het selecteren van een ERP pakket. Deze pakketten zijn vaak zeer uitgebreid en er is veel competitie op de markt. De juiste keuze vinden voor een bedrijf is dus niet zo makkelijk als het klinkt. Teun vindt het altijd een mooie uitdaging om de koppen dezelfde kant op te krijgen bij een project. “Want je kunt wel een mooi idee voorstellen, het wordt pas gebruikt als iedereen ook denkt dat het een mooi idee is,” zegt hij.

 

Een andere passie van Teun is koken. Hij kookt graag uitgebreid voor zijn vriendin, familie en vrienden en deelt ook graag hier graag zijn kennis. Nieuwe kennis vergaren doet hij trouwens ook graag. Daarbij heeft hij een voorliefde voor ‘onnodige weetjes’. Bijvoorbeeld dat eekhoorns door hun lichte gewicht niet dood kunnen gaan als ze van erg hoog vallen. Het zou dus kunnen dat een eekhoorn een val uit een vliegtuig, naast een beetje schrik, zonder kleerscheuren overleeft.

Contacteer Teun

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Teun voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?