Thomas Hogema

Business consultant 

Thomas Hogema

Achtergrond

Thomas heeft Business & IT gestudeerd aan de Universiteit Twente. Bij deze studie werk je op het snijvlak van bedrijfskunde en informatica. Hierdoor is hij uitstekend in staat om complexe processen te doorgronden, zonder bedrijfsdoelen uit het zicht te verliezen. Juist de combinatie van beide specialisaties spreekt hem erg aan. Ondernemerschap en technische informatica kenmerken  Thomas. Universiteit Twente biedt de unieke mogelijkheid om deze twee richtingen te combineren. Thomas is sinds enkele jaren werkzaam bij het bedrijf equimerio dat een digitale toolset voor adviseurs van familiebedrijven heeft ontwikkeld. Ook daar combineert hij Business & IT. Hij werkt zowel mee aan de ontwikkeling van de digitale tools als de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. 

The best time to plant a tree was 20 years ago. The second-best time is now.   

Zijn rol binnen Mobina

Als business consultant houdt Thomas zich bezig met verschillende klanten. Zo kan hij zich verdiepen in de manier van werken en deze waar mogelijk verbeteren. Het doorgronden van bedrijfsprocessen vindt hij een interessante uitdaging.  Thomas’ drijfveer is mensen helpen met technologie. Er zijn veel mooie ontwikkelingen op technologisch vlak de laatste tijd, die erg kunnen bijdragen aan ons welzijn.  

Thomas vindt het belangrijk om altijd mensen betrokken te houden bij het proces: “Je kan wel met de mooiste oplossing aan komen zetten, maar wanneer de verschillende betrokkenen in een bedrijf hier niet achter staan ben je nergens.” Hij vindt het belangrijk om de beweegredenen van mensen te begrijpen om vanuit daar samen naar een passende oplossing te kunnen werken. En dat past precies bij de werkwijze van Mobina. 

Contacteer Thomas

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Thomas voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?