Valerija Olsevska

Senior consultant

Valerija Olsevska professionals Mobina

Achtergrond

Valerija is graag op zoek naar het onbekende, en daarom heeft ze zowel in Letland (waar ze oorspronkelijk vandaag komt), Denemarken en Nederland gestudeerd. Ze heeft de Master Techology and Operations Management afgerond aan de Universiteit Groningen. Haar brede interesse ligt in de maakindustrie, supply chainoperations management, logistieke stromen en gerelateerde technologieën.  

Haar interesse houdt niet alleen op bij Mobina. Ook op haar vrije zondag kijkt ze nog graag naar documentaires gerelateerd aan industrieën en logistiek

Haar rol binnen Mobina

Valerija is sinds 2017 betrokken bij Mobina. Bij Mobina doet ze als business consultant klantopdrachten, maar werkt ze ook het standaardiseren van kennis en ervaring. De kennis en ervaring vertaalt ze in referentiemodellen, praktische checklijsten en blauwdrukken die onze klanten, partners en Mobina zelf kunnen gebruiken. Valerija is een conceptuele en gestructureerde denker. Hierdoor kan ze ingewikkelde materie op een begrijpbare en vereenvoudigde manier presenteren. Haar doel is altijd een praktische oplossing te vinden die op lange termijn ook effectief is. Het structureren, organiseren en verbeteren van processen met een team is haar grote passieAlle nieuwe ideeën en interessante discussies die ontstaan als je de bedrijfsactiviteiten op papier uitwerkt, motiveren haar zeer.

Contacteer Valerija

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat Valerija voor jou kan betekenen

Ook een toekomstbestendig en competitief bedrijf?